Contact us on info@idinlondon.co.uk

Conference Agenda 2015

TIME EVENT DURATION
10:00 – 10:30 Registration + Coffee 30 min
10:30 – 10:50 Adam Bolton: Welcome 20 min
10:55 – 11:35 Martin Beeby: High-performance web platform 40 min
11:40 – 11:55 Manuel Salvatori: Geographic Information Systems 15 min
11:55 – 12:10 Marek Polak: AppStore Optimisation 15 min
12:10 – 12:30 Rodrigo Laranjo: Gadgets are cool 20 min
12:30 – 13:30 Lunch 60 min
13:30 – 14:10 Sebastian Witalec: Introduction to NativeScript 40 min
14:15 – 14:55 Mauro Servienti: Designing distributed, scalable and reliable systems 40 min
15:00 – 15:30 Marcos Placona: Just queue it! 30 min
15:35 – 16:05 Simon Kneafsey: Scaling Scrum 30 min
16:10 – 16:30 Janani Dumbelton: Data Governance 20 min
16:30 – 16:45 Wrap up 15 min

On the day…

21st February 2015

Although we start registration at 10:00am, please arrive earlier to ensure smooth process and minimise inconvenience for other guests.

Location

ThoughtWorks
First Floor,
76-78 Wardour Street,
London,
W1F 0UR

Lunch and Beverages

Thanks to our wonderful sponsors, Twilio, we’ll have a full Barista service on the day to provide you with the roasted goodness of the coffee bean.; alongside this our brilliant hosts, ThoughtWorks, will be providing you with food to keep you ticking over.

jQuery(window).load(function(){ jQuery('.align-left h3').removeClass('spb-center-heading'); });