Contact us on info@idinlondon.co.uk

Conference Agenda 2017

TIME EVENT DURATION
10:00 – 10:30 Registration + Coffee 30 min
10:30 – 10:50 Adam Bolton: Welcome 20 min
10:55 – 11:35 TBD 40 min
11:40 – 11:55 TBD 15 min
11:55 – 12:10 TBD 15 min
12:10 – 12:30 TBD 20 min
12:30 – 13:30 Lunch 60 min
13:30 – 14:10 TBD 40 min
14:15 – 14:55 TBD 40 min
15:00 – 15:30 TBD 30 min
15:35 – 16:05 TBD 30 min
16:10 – 16:30 TBD 20 min
16:30 – 16:45 Wrap up 15 min

On the day…

4th November 2017

Although we start registration at 10:00am, please arrive earlier to ensure smooth process and minimise inconvenience for other guests.

Location

Monzo,
230 City Road,
London.
EC1V 2QY.

Lunch and Beverages

Thanks to our wonderful sponsors, <insert link here when we have one>, we’ll have a full Barista service on the day to provide you with the roasted goodness of the coffee bean.; alongside this our brilliant hosts, Monzo, will be providing you with food to keep you ticking over.

jQuery(window).load(function(){ jQuery('.align-left h3').removeClass('spb-center-heading'); });